Žuvis troškinta aluje

Paruošimas: 30 min
Gaminimo laikas: 60 min

 

Ingredientai

  • 1 kg žuvies
  • 2 svogūnai
  • 1 morka
  • 1 petražoliu šaknis
  • 1 šaukštas razinų
  • 1 šaukštelis medau
  • 0,5 citrinos
  • alaus
  • druskos
  • pagal skoni Pipirai

Gaminimas

1Žuvies filė supjaustome griežineliais, pabarstome druska, pipirais ir laikome 30 min. Prieskonines daržoves supjaustome griežinėliais ir kepiname iki rusvos spalvos, į keptuvę dedame žuvų gabalėlius bei pakepintas daržoves, įpilame 1 šaukštą alaus, supilame aliejų, įspaudžiame citrinų sulčių, suberiame razinas, troškiname, kol daržoves suminkštės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *