Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 200 g makaronų
  • 2 šaukštų citrinų sulčių
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 2 šauktų Dižono garstyčių
  • 0,5 stiklinės vištienos sultinio
  • 1 nedidelio pomidoro
  • 1 mažos cukinijos
  • druskos, pipirų
  • 400-500 g vištienos filė
  • šlakelio citrinų sulčių
  • 2-3 šaukštų tarkuoto kietojo sūrio
  • 2 saujų grąžgasčių

Gaminimas

1Išvirkite makaronus, nukoškitė, atvėsinkite, sudėkite į didesnį dubenį. Padažui dubenėlyje sumaišykite citrinų sultis, alyvuogių aliejų, garstyčias ir vištienos sultinį. Pomidorą supjaustykite skiltelėmis, cukiniją – riekelėmis, daržoves pagardinkite druska, pipirais ir keptuvėje su trupučiu įkaitinto aliejaus pakepkite, kol suminkštės.

2Baigiant kepti apšlakstykite trupučiu pagaminto padažo ir taip pat atidėkite, kad atvėstų. Keptuvėje ant įkaitinto aliejaus iš abiejų pusių apkepkite filė, prieskonių nereikia, tik citrinų sulčių. Ant makaronų sudėkite apkeptas daržoves, supjaustytą vištieną, grazgarstes, įmaišykite padažą, pabarstykite tarkuoto sūrio.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here