Paruošimas: 10 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 500 g vištienos arba vištienos faršo
  • 3 batono riekių
  • 1 šaukštelio Dižono garstyčių
  • 1 kiaušinio
  • 1 svogūno
  • trupučio sviesto
  • trupučio šviežių petražolių
  • druskos, pipirų
  • džiūvėsėlių
  • trupučio fermentinio sūrio

Gaminimas

1keptuvėje įkaitinus sviestą kepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Į faršą įmaišykite piene išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, sudėkite apkeptus svogūnus, garstyčias, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.

2Formuokite kotletukus, į jų vidų įdėdami po gabalėlį sūrio, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir keptuvėje įkaitintus aliejų iš abiejų pusių pakepkite po tris minutes, paskui sudėkite į kepimo indą ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite dar 15 minučių. Patiekite apibarstę mėgstamais žalumynais, su bulvių koše ir daržovėmis arba raugintais agurkėliais.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here