Vištienos kotletai su sūrio įdaru

Paruošimas: 10 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 500 g vištienos arba vištienos faršo
  • 3 batono riekių
  • 1 šaukštelio Dižono garstyčių
  • 1 kiaušinio
  • 1 svogūno
  • trupučio sviesto
  • trupučio šviežių petražolių
  • druskos, pipirų
  • džiūvėsėlių
  • trupučio fermentinio sūrio

Gaminimas

1keptuvėje įkaitinus sviestą kepkite smulkiai pjaustytus svogūnus. Į faršą įmaišykite piene išmirkytą batoną, įmuškite kiaušinį, sudėkite apkeptus svogūnus, garstyčias, prieskonius ir viską gerai išmaišykite.

2Formuokite kotletukus, į jų vidų įdėdami po gabalėlį sūrio, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir keptuvėje įkaitintus aliejų iš abiejų pusių pakepkite po tris minutes, paskui sudėkite į kepimo indą ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite dar 15 minučių. Patiekite apibarstę mėgstamais žalumynais, su bulvių koše ir daržovėmis arba raugintais agurkėliais.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *