Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 60 min

 

Ingredientai

  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, krūtinėlės, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai
  • Pievagrybiai, 30 gramų
  • Grietinėlė, 18 % riebumo, 2 stiklinės
  • Druska
  • Aliejus, (kepimui)
  • Sultinys, 1,5 stiklinės

Gaminimas

1Perpjauname vištienos krūtinėles per pusę išilgai, tada supjaustome vidutinio dydžio kepsneliais, pabarstome druska, pipirais bei vištienos prieskoniais ir apkepame keptuvėje su aliejumi arba grilyje ant karštų žarijų. Grybus ir svogūną supjaustome kubeliais ir pakepiname atskiroje didelėje keptuvėje iki auksinės spalvos.

2Nupilame nuo grybų susikaupusį skystį, supilame sultinį, grietinėlę, paskaniname druska bei pipirais, suberiame miltus ir maišant pakaitiname, kol padažas sutirštėja. Apkeptus vištienos kepsnelius sudedame į paruoštą padažą ir patroškiname apie 10 min. Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru. Skanaus!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here