Paruošimas: 1 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 100 g veršienos
  • 6 g sviesto
  • 100 g bulvių
  • 5 g svogūnų
  • 50 g morkų
  • 5 g cukraus
  • 3 g miltų
  • 25-30 g pieno
  • druskos

Gaminimas

1100 g veršienos gerai nuplauti, nusausinti, supjaustyti nedideliais gabalėliais, pasūdyti, apibarstyti miltais. Keptuvėje ištirpinti sviestą, įkaitinti, pakepinti jame mėsą iki rausvumo. Bulves ir morkas supjaustyti kibeliais.
Sudėti į indą mėsą, supjaustyti daržoves, druską, užpilti vandeniu tiek, kad apsemtų
daržoves. Puodą uždengti ir troškinti. Kai daržovės bus pusiau išvirusios, supilti 1
šaukštelį miltų, praskiestų 2 šaukštais pieno ir puse arbatinio šaukštelio cukraus.
Teoškinti, kol daržovės suminkštės. Jei per daug sutirštės, įpilti karšto sultinio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here