Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 20 min
Ingredientai
- 100 g fermentinio sūrio
- 100 g brinzos
- 1 svogūnas
- ¾ st. Tarkuotų džiūvėsių
- 1 kiaušinis
- 2 v.š. grietinės
- aliejaus kepimui
- džiovinti žalėsiai (čiobreliai, krapai)
- pagal skoni Druska
- pagal skoni Pipirai
Gaminimas
1Brinzą sumaigyti šakute, įdėti kiaušinį ir sumaišyti. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir sudėti į sūrio masę, įmaišyti grietinę ir susmulkinti žalėsius. Įberti ½ st. Tarkuotų džiūvėsių, sumaišyti ir galiausiai sudėti smulkia trintuve sutarkuotą fermentinį sūrį.
2Sumaišyti visus komponentus, pagardinti prieskoniais, suformuoti plokščius kepsniukus. Keptuvėje įkaitinti aliejų, kepsniukus apvolioti džiūvėsiuose ir apkepinti iš abiejų pusių. Patiekti su bulvėmis ir salotomis.