Varškės pudingas

Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 1 kg varškės
  • 3 kiaušiniai
  • 150 g cukraus
  • 150 g manų kruopų
  • 1 g vanilinio cukraus
  • 80 g razinų
  • 50 grietinės
  • džiūvesėlių
  • aliejaus

Gaminimas

1Kiaušinius išplakame iki putų. Suberiame cukrų ir manų kruopas, gerai išplakame, tada sudedame pertrintą varškę, gietinę, suberiame vanilinį cukrų, razinas, gerai išmaišome. Kepimo formą ištepame aliejumi ir pabarstome džiūvesėliais, supilame masę ir kepame orkaitėje 180-200 °C temperatūroje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *