Toskanos sriuba su pupelėmis

Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 1 v.š. alyvuogių aliejaus
  • 1 smulkiai supjaustyto svogūno
  • 400 g konservuotų pomidorų
  • 300 ml vištienos ar daržovių sultinio
  • 1 a.š. krakmolo
  • 300 g konservuotų pupelių
  • 2 v.š. susmulkinto baziliko
  • 2 v.š. tarkuoto parmezano
  • baziliko lapeliai papuošimui

Gaminimas

1Dideliame puode įkaitinti aliejų ir jame patroškinti svogūną, kol suminkštės. Sudėti pomidorus, supilti sultinį ir užvirti sriubą. Krakmolą sumaišyti su 2 šaukštais vandens ir supilti į sriubą.

2Sudėti pupeles ir baziliką. Verdančią sriubą maišyti, kol sutirštės, tada dar 5 min. pavirti ant lėtos ugnies. Pabarstyti parmezanu ir pašlakstyti alyvauogių aliejumi. Papuošti baziliko lapeliais ir patiekti su duona.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *