Paruošimas: 20 min
Gaminimo laikas: 60 min

 

Ingredientai

  • 12 batono riekėlių
  • 300 g. plonintos vištienos filės
  • alyvuogių aliejaus
  • druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų, čiobrelių, kmynų
  • 1-2 česnako skiltelių
  • 12 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
  • 12 smeigtukų
  • žalumynų papuošti

Gaminimas

1Padarykite filė į dvylika kepsnelių, įtrinkite prieskoniais, trintais česnakais ir kai mažiausiai pusvalandį pasimarinuos, keptuvėje įkaitinkite aliejaus ir iš abiejų pusių iškepkite. Batonoriekes apskrudinkite skrudintuvėje arba apkepkite aliejumi ir pašaukite trumpam – kol gražiai apskrus – į 200 laipsnių orkaitę, atvėsinkite.

2Tuomet ant apkeptų batono riekių dėkite po gabalėlį gardžios vištienos ir po nuvartintą džiovintą pomidorą, persmeikite smeigtuku, papuoškite žalėsiu.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here