Ingredientai
- 1 kg kiaulienos šonkaulių
- 300 g slyvų
- 4 skiltelės česnako
- 30 g rudojo cukraus
- druskos
- 1 šaukštelio citrinpipirių
- 2 šaukštai aliejaus
Gaminimas
1Išimkite slyvų kauliukus. Slyvas sudėkite į puodą, suberkite cukrų, įpilkite 50 ml vandens ir pavirkite, kol slyvos suminkštės. Sutrinkite jas, įdėkite smulkintas česnako skilteles. Šonkaulius įtrinkite druska ir citrinpipiriais. Į vakuumavimo maišelį įdėkite šonkaulius ir pusę slyvų kiekio. Ištraukite orą. Maišelį su šonkauliais dėkite į orkaitę ir kepkite 4 val.
2Likusias slyvas sumaišykite su aliejumi. Prieš baigdami kepti, išimkite mėsą iš maišelio, patepkite slyvų aptepu ir dėkite po įkaitinta grilio spirale, kad mėsa apkrustų. Kepdami vis patepkite šonkaulius aptepu. Patiekite su žaliosiomis salotomis.