Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 30 min
Ingredientai
- 100 g sviesto
- 100 g cukraus
- 150 g miltų
- 300 g varškės
- 1 kiaušinis
- 50 g cukraus
- 1 šaukštelis netarkuotos citrinos žievelės
- 50 g spanguolių uogienės
Gaminimas
1Sudėkite smulkintą sviestą, cukrų, žiupsnelį druskos ir miltus į trintuvo indą ir sutrinkite iki trupinių. Sumaišykite varškę, kiaušinį, cukrų ir citrinos žievelę. 2/3 truputinių suberkite į formą, šiek tiek paspauskite, šaukite į orkaitę ir pakepkite 10 min. Ant pakepto pagrindo sudėkite varškės įdarą, viršuje paskleiskite spanguolių uogienę ir užberkite trupiniais. Šaukite į orkaitę ir kepkite dar 15-20 min, kol pyragas gražiai apskrus.