Ingredientai
- 150 g vištienos filė
- 50 g ananasų
- 50 g mocarelos sūrio
- 2 šaukštų pomidorų tyrės
- 3-4 mažų šviežių pomidoriukų
- čiobrelių, bazilikų, kalendrų
Gaminimas
1Vištieną supjaustykite plonomis riekėmis ir keptuvėje su įkaitintu aliejumi pakepkite. Galite sunaudoti vakar keptos vištos mėsos likučius arba vištieną, iš kurios virėte sultinį – tuomet apkepti keptuvėje nebereikia. Jei naudojate šviežią ananasą, sykiu apkepkite ir jį, kol šis truputį suminkštės. Konservuotus ananasus nusunkite taip pat supjaustykite plonomis riekelėmis arba nedideliais gabalėliais.
2Ant paruošto picos papločio tepkite pomidorų tyrės, jei naudosite pirktinę, kurioje nėra prieskonių, įmaišykite skiltelę arba dvi grūstų česnakų. Tuomet dėkite apkeptą vištieną, riekėmis pjaustyto mocarelos sūrio, raikytus pomidorus, ananasus. Kepkite orkaitėje tiek laiko ir tokio temperatūroje, kuri tinka jūsų pasigamintam papločiui arba, kol gražiai apskrus.