Ingredientai
- 150 g vištienos filė
- 50 g pievagrybių
- 1 pomidoro
- 50 g kietojo sūrio
- juodųjų alyvuogių be kauliukų
- 2 šaukštų pomidorų tyrės
- 50 g karštai rūkytos dešros
Gaminimas
1Vištieną supjaustykite plonomis riekelėmis ir keptuvėje su įkaitintu aliejumi apkepkite. Galite naudoti vakar keptos vištienos likučius. Paruoštą paplotį aptepkite pomidorų tyre, ant viršaus dėkite riekelėmis pjaustytų pievagrybių, pomidoriukų riekių arba skiltelių, žiedais pjaustytų alyvuogių, karštai rūkytos dešros plonų riekių, apibarstykite tarkuotu pusiau kietuoju sūriu. Kepkite orkaitėje tiek laiko ir tokioje temperatūroje, kuri tinka jūsų pagamintam papločiui arba, kol gražiais apkrus.