Paruošimas: 10 min
Gaminimo laikas: 60 min
Ingredientai
- 500 g maltos vištienos
- 0,5 puodelio džiūvėsėlių
- 0,5 puodelio smulkintų šviežių petražolių
- 0,25 puodelio smulkintų saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
- 2 česnako skiltelių
- 2 kiaušinių
- šaukšto pieno
- 0,5 puodelio trupintos fetos
- druskos
- 1 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas
1Dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, petražoles, grūstus česnakus, pieną, išplaktus kiaušinis, pomidorus, sūrį, druską ir pipirus. Paskui atsargiai įmaišykite ir vištienos faršą. Sudėkie į ilgą ir siaurą kepimo indą, išteptą aliejumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Kai atšals, atsargiai iškratykite iš skardos, pateikite supjaustę dailiomis riekėmis.