Marokietiška sriuba

Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 40 min

 

Ingredientai

  • 0,5 indelis avinžirniai
  • 70 g Ryžiai
  • 1 indelis lęšiai
  • 1 indelis Konservuoti pomidorai
  • 1 vnt.Aitrioji paprika
  • 1 vnt. Svogūnai
  • 2 šaukštelis Paprikų milteliai
  • 0,5 šaukštelis Ciberžolė
  • 0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
  • 6 šakelė Kalendros
  • 2 šaukštas Alyvuogių aliejus
  • pagal skonį Druska
  • pagal skonį Pipirai

Gaminimas

1Čili pipirus susmulkinkite, svogūnus supjaustykite žiedeliais, ant mažos liepnos pakepinkite ant aliejaus svogūnus ir pipirus, kol jie suminkštės. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.

2Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.