Lydeka paruošta angliškai

Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 30 min

 

Ingredientai

  • 1-1,5 kg žuvies
  • 60 g sviesto
  • 2 svogūnai
  • 2 lauro lapai
  • gvazdikėlis
  • 5 kartieji ir 5 kvapieji pipirai
  • 3 šaukštai tarkuotų krienų
  • vandens
  • druskos

Gaminimas

1Stambius žuvies gabalus virkite sūdytame vandenyje su svogūnais, lauro lapais, kvapiaisiais ir karčiaisiais pipirais, gvazdikėliais, gabaliuku sviesto ir trupučiu acto. Išvirusią žuvį apdėkite tarkuotais krienais ir apipilkite pakaitintu sviestu. Galite įpilti ir žuvies sultinio.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *