Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min
Ingredientai
- 1 puodelio kviečių kruopų
- 2,5 puodelio vandens
- druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų
- 1 vištienos filė
- 1 svogūno
- 1 morkos
- 200 g moliūgo
- aliejaus
- šviežių petražolių
- 1 šaukštelis Druska
Gaminimas
1Pasūdytame vandenyje ant mažos ugnies išvirkite kviečių kruopas. Keptuvėje įkaitinkite truputį aliejaus ir apkepkite mažais gabalėliais pjaustytą vištieną, sudėkite smulkintus svogūnus, kubeliais pjaustytus morką bei moliūgą. Viską apie 10-15 minučių patroškinkite. Dėkite į dubenėlį, jeigu pageidaujate – pagardinkite ją gabalėliu sviesto, ant viršaus uždėkite vištienos su daržovėmis. Pabarstykite smulkintų žalėsiu.