Keptų baklažanų ir avokadų salotos

Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 1 vnt. Baklažanai
  • 2-3 šaukštas Sviestas
  • 1 šaukštelis Druska
  • 5 skiltelė Česnakai
  • 1 vnt. Raudonieji svogūnai
  • 2 vnt. Avokadai
  • pagal skonį Pipirai

Gaminimas

1Baklažanus apibarstykite druska ir palikite kelioms minutėms. Nupilkite atsiradusį skystį, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Apkepkite kelias minutes svieste su išspaustais česnakais.

2Suberkite supjaustytus svogūnus ir apkepkite dar kelias minutes. Sumaišykite su mažais gabaliukais pjaustytais avokadais. Pagardinkite pipirais.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *