Paruošimas: 10 min
Gaminimo laikas: 20 min
Ingredientai
- 300 g vištienos filė arba šlaunelių mėsos be kaulo
- 2 saujų besėklių vynuogių
- saliero stiebo
- gūžės „ledo” salotų
- 2-3 šauktų balzaminio acto
- 2 šaukštų smulkintų graikinių riešutų arba migdolų
- šviežiai maltų juodųjų pipirų, druskos
Gaminimas
1Supjaustykite vištienos filė, ją įtrinkite druska, pipirais. Į keptuvę įpilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite vištieną iš abiejų pusių. Supjaustykite salierą, vynuoges galite dėti nepjaustytas arba perpjautas perpus, salotas suplėšykite, viską išmaišykite. Apšlapkstykite alyvuogių aliejumi ir balzaminiu actu, pabarstykite riešutų, uždėkite dar kartą vištieną.