Ingredientai
- 300 g vištienos filė
- 1 avokado
- 4 šaukštų romo
- 2 saujų gražgarsčių
- 2 saujų vyšninių pomidorų
- 2 šaukštus aliejaus, citrinų sulčių, balzaminio acto
- 2 česnako skiltelių
- 1 šaukštelio rūkytų paprikų miltelių
- aitriųjų paprikų ir druskos pagal skonį
Gaminimas
1Išspauskite česnako skilteles ir sumaišykite su likusiais marinao produktais. Vištieną supjaustykite gabaliukais, sudėkite į marinatą, apvoliokite, uždenkite maistine plėvele ir palikite marinuotis mažiausiai 15 minučių.
2Nulupkite avokadą ir supjaustykite riekelėmis. Pomidorus perpjaukite per pusę. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite vištienos gabaliukus. Kai jie apskrus, supilkite marinatą. Kepkite vis pamaišydami 5-6 minutes.
3Iškepusią vištieną sudėkite į dubenėlį su gražgarstėmis, avokadais ir pomidorais, atsargiai sumaišykite. Į keptuvę, kurioje kepė vištiena, supilkite romą ir pakaitinkite maždaug minutę. Gautu padažu apšlankstykite salotas.