Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 30 min

 

Ingredientai

  • 500 g bulvių
  • 1 kiaušinis
  • 3 obuoliai
  • 4 v.š. miltų
  • 1 v.š. migdolų drožlių
  • 1 v.š. sviesto.
  • aliejaus

Gaminimas

1Du obuolius nulupti, išvalyti sėklytes ir supjaustyti plonais griežinėliais. Įkaitinti aliejų ir patroškinti jame obuolius. Jeigu jie labai rūgštūs, įdėti truputį cukraus. Pagardinti cinamonu. Migdolų drožles apkepinti keptuvėje be riebalų. Bulves nulupti, sutarkuoti, sumaišyti su kiaušiniais ir miltais, įberti druskos.

2Keptuvėje įkaitinti aliejų, įdėti šaukštą bulvių masę ir kepti, kol blynai gražiai pageltonuos. Ant karšto blyno dėti porciją obuolių putėsių. Trečią obuolį supjaustyti griežinėliais, karštus padažykite į cinamoną, sudėti ant putėsių, ant viršaus vėl dėti blyną, ant jo – putėsius, obuolio griežinėlius, pabarstyti migdolų drožlėmis ir papuošti mėtomis.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here