Ingredientai
- 1 kg bulvių
- 1 stiklinės pieno
- 2 kiaušinių
- 1 svogūno
- 5 viščiukų sparnelių
- druskos
- aliejaus
- šviežiai maltų juodųjų pipirų
Gaminimas
1Bulves nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, o tuomet maišydami įpilkite dar karštą pieną, kiek vėliau įmuškite kiaušinius, pagardinkite druska ir išmaišykite. Keptuvėje su trupučiu aliejaus pakepkite smulkiai pjaustytą svogūną, trumpai apkepkite vištos sparnelius, ištrintus druska, pipirais.
2Apkeptus sparnelius dėkite į aliejumi išteptos kepimo skardos dugną, svogūnus įmaišykite į tarkius, o juos suverskite ant sparnelių skardoje. Viršų taip pat aptepkite aliejumi arba užpilkite truputį dar karštų paspirgintų lašinukų. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie valandą.