Ingredientai
- 500 g Minkštos Kiaulienos
- 3 stiklinės mėsos sultinio
- 200 g ilgagrūdžių ryžių
- 2 paprikos
- 4 pomidorai
- 1 čili pipiras
- 3 svogūnai
- skiltelė česnako
- 2 šaukštai kečiupo
- pagal skoni Pipirai
Gaminimas
1Svogūnus ir česnakus supjaustyti smulkiai. Pomidorus ir paprikas nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Čilį supjaustyti smulkiom juostelėm. Viską supjausčius padėti į šalį. Sultinį ir kečiupą išmaišyti ir supilti puodą kuriame bus ruošiamas troškinys.
2Mėsą supjautyti plonais gabaliukais ir iškepti. Į mėsą suberti svogūnus ir cesnaką ir pakepinti apie 10 min. Viską sukrėsti į puodą, kur yra sultinys, suberti prieskonius su druska ir pipirus, troškinti 30 min. Ryžius nuplauti ir nuvarvinti. Kai mėsa suminkštės į puodą sudėkite ryžius, paprikas bei čilį pipirą ir pomidorus troškinti apie 30 min.