Balkaniškai troškinta kiauliena

Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 500 g Minkštos Kiaulienos
  • 3 stiklinės mėsos sultinio
  • 200 g ilgagrūdžių ryžių
  • 2 paprikos
  • 4 pomidorai
  • 1 čili pipiras
  • 3 svogūnai
  • skiltelė česnako
  • 2 šaukštai kečiupo
  • pagal skoni Pipirai

Gaminimas

1Svogūnus ir česnakus supjaustyti smulkiai. Pomidorus ir paprikas nuplikyti, nulupti odelę ir supjaustyti kubeliais. Čilį supjaustyti smulkiom juostelėm. Viską supjausčius padėti į šalį. Sultinį ir kečiupą išmaišyti ir supilti puodą kuriame bus ruošiamas troškinys.

2Mėsą supjautyti plonais gabaliukais ir iškepti. Į mėsą suberti svogūnus ir cesnaką ir pakepinti apie 10 min. Viską sukrėsti į puodą, kur yra sultinys, suberti prieskonius su druska ir pipirus, troškinti 30 min. Ryžius nuplauti ir nuvarvinti. Kai mėsa suminkštės į puodą sudėkite ryžius, paprikas bei čilį pipirą ir pomidorus troškinti apie 30 min.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *