Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 90 min
Ingredientai
- 500 g avienos
- 100 g rūkytos mėsos
- 1 svogūnas
- 1 l mėsos sultinio
- džiovintų raudonėlių
- 500 g šparaginių pupelių
- 500 g nebirių bulvių
- pipirų
Gaminimas
1Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus irgi supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite didelėje keptuvėje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, įberkite pipirų ir raudonėlių.
2Pridenkite ir 1 valandą pavirkite ant mažos ugnies. Pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šiuos abu produktus sudekite į indą su mėsa ir 20-30 minučių patroškinkite.