Aviena su šparaginėmis pupelėmis

Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 90 min

 

Ingredientai

  • 500 g avienos
  • 100 g rūkytos mėsos
  • 1 svogūnas
  • 1 l mėsos sultinio
  • džiovintų raudonėlių
  • 500 g šparaginių pupelių
  • 500 g nebirių bulvių
  • pipirų

Gaminimas

1Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus irgi supjaustykite stambiai. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite didelėje keptuvėje. Tuomet sudėkite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, įberkite pipirų ir raudonėlių.

2Pridenkite ir 1 valandą pavirkite ant mažos ugnies. Pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskuskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šiuos abu produktus sudekite į indą su mėsa ir 20-30 minučių patroškinkite.

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *