Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 60 min

 

Ingredientai

  • 500 g avienos
  • 100 g rūkytos mėsos
  • 1 svogūnas
  • 1 l mėsos sultinio
  • džiovintų raudonėlių
  • pipirų
  • 500 g šparaginių pupelių
  • 500 g nebirių bulvių

Gaminimas

1Avieną ir rūkytą mėsą supjaustykite stambiais kubeliais. Svogūnus taip pat supjaustykite stambiais gabaliukais. Rūkytos mėsos kubelius trumpai pakepkite didėlėje keptuvėje. Tuomet sudekite avieną, svogūnus ir viską kartu apkepkite. Užpilkite karštu sultiniu, užvirkite, įberkite pipirų ir raudonėlių, tuomet pridenkite ir 1 valanda pavirkite ant mažos ugnies. Pupeles nuplaukite ir sulaužykite gabaliukais. Bulves nuskųskite ir supjaustykite stambiais kubeliais. Šiuos abu produktus sudėkite į indą su mėsa ir 20-30 minučių patroškinkite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here