Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 20 min

 

Ingredientai

  • 150 g penne makaronų
  • 4 skiltelės česnako
  • 1 džiovinta aitrioji paprika
  • 350 g konservuotų pomidorų su sultimis
  • 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • keli šviežio baziliko lapeliai

Gaminimas

1Keptuveje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite stambiai supjaustytas česnako skilteles, šviežius baziliko lapelius, įberkite džiovintos aitriosios paprikos. Viską truputį pakaitinkite. Tada sudėkiti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinkite apie 10 minučių.

2Vis ipilkite po šaukštą jautienos sultinio, kad padažas per daug nesutirštėtų. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus sudėkite į padažą ir truputį pakaitinkite. Prieš patiekdami iš padažo išimkite česnakus, papuoškite patiekala šviežio baliko lapeliais.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here