Ingredientai
- 150 g penne makaronų
- 4 skiltelės česnako
- 1 džiovinta aitrioji paprika
- 350 g konservuotų pomidorų su sultimis
- 4 šaukštai alyvuogių aliejaus
- keli šviežio baziliko lapeliai
Gaminimas
1Keptuveje įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite stambiai supjaustytas česnako skilteles, šviežius baziliko lapelius, įberkite džiovintos aitriosios paprikos. Viską truputį pakaitinkite. Tada sudėkiti konservuotus pomidorus su sultimis ir kaitinkite apie 10 minučių.
2Vis ipilkite po šaukštą jautienos sultinio, kad padažas per daug nesutirštėtų. Atskirai pasūdytame vandenyje išvirtus makaronus sudėkite į padažą ir truputį pakaitinkite. Prieš patiekdami iš padažo išimkite česnakus, papuoškite patiekala šviežio baliko lapeliais.