Paruošimas: 15 min
Gaminimo laikas: 45 min

 

Ingredientai

  • 100 g rūkytos šoninės riekelių
  • 1 šaukšto aliejaus
  • 300-400 g vištienos filė
  • vištienos prieskoniai
  • 5 šaukštai miltų
  • druskos
  • 0,33 tamsiojo alaus
  • nedidelio svogūno
  • 2-3 vidutinių dydžio bulvių
  • 2-3 nedidelių morkų
  • šaukšto garstyčių
  • 250 ml vandens
  • smulkintų čiobrelių
  • petražolių

Gaminimas

1Keptuvėje įpylę šaukštą aliejaus apskrudinkite rūkytą šoninę. Atidėkite. Apvoliokite vištienos filė gabalėlius miltuose su prieskoniais, druska ir keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių apkepkite po 5 minutes. Supilkite alų, smulkintus svogūnus, nedideliais gabaliukais pjaustytas bulves, riekelėmis raikytas morkas, garstyčias, smulkintus čiobrelius, užpilkite vandeniu. Uždengę ant mažos ugnies troškinkite, kol daržovės suminkštės – apie pusvalandį. Sudėkite norimo dydžio gabalėliais pjaustytą apkeptą šoninę, pabarstykite šviežių petražolių.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here