Ingredientai
- 100 g rūkytos šoninės riekelių
- 1 šaukšto aliejaus
- 300-400 g vištienos filė
- vištienos prieskoniai
- 5 šaukštai miltų
- druskos
- 0,33 tamsiojo alaus
- nedidelio svogūno
- 2-3 vidutinių dydžio bulvių
- 2-3 nedidelių morkų
- šaukšto garstyčių
- 250 ml vandens
- smulkintų čiobrelių
- petražolių
Gaminimas
1Keptuvėje įpylę šaukštą aliejaus apskrudinkite rūkytą šoninę. Atidėkite. Apvoliokite vištienos filė gabalėlius miltuose su prieskoniais, druska ir keptuvėje su aliejumi iš abiejų pusių apkepkite po 5 minutes. Supilkite alų, smulkintus svogūnus, nedideliais gabaliukais pjaustytas bulves, riekelėmis raikytas morkas, garstyčias, smulkintus čiobrelius, užpilkite vandeniu. Uždengę ant mažos ugnies troškinkite, kol daržovės suminkštės – apie pusvalandį. Sudėkite norimo dydžio gabalėliais pjaustytą apkeptą šoninę, pabarstykite šviežių petražolių.