Paruošimas: 10 min
Gaminimo laikas: 60 min

 

Ingredientai

  • 500 g maltos vištienos
  • 0,5 puodelio džiūvėsėlių
  • 0,5 puodelio smulkintų šviežių petražolių
  • 0,25 puodelio smulkintų saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
  • 2 česnako skiltelių
  • 2 kiaušinių
  • šaukšto pieno
  • 0,5 puodelio trupintos fetos
  • druskos
  • 1 šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

Gaminimas

1Dubenėlyje sumaišykite džiūvėsėlius, petražoles, grūstus česnakus, pieną, išplaktus kiaušinis, pomidorus, sūrį, druską ir pipirus. Paskui atsargiai įmaišykite ir vištienos faršą. Sudėkie į ilgą ir siaurą kepimo indą, išteptą aliejumi. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie valandą. Kai atšals, atsargiai iškratykite iš skardos, pateikite supjaustę dailiomis riekėmis.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here