Paruošimas: 5 min
Gaminimo laikas: 40 min

 

Ingredientai

  • 0,5 indelis avinžirniai
  • 70 g Ryžiai
  • 1 indelis lęšiai
  • 1 indelis Konservuoti pomidorai
  • 1 vnt.Aitrioji paprika
  • 1 vnt. Svogūnai
  • 2 šaukštelis Paprikų milteliai
  • 0,5 šaukštelis Ciberžolė
  • 0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
  • 6 šakelė Kalendros
  • 2 šaukštas Alyvuogių aliejus
  • pagal skonį Druska
  • pagal skonį Pipirai

Gaminimas

1Čili pipirus susmulkinkite, svogūnus supjaustykite žiedeliais, ant mažos liepnos pakepinkite ant aliejaus svogūnus ir pipirus, kol jie suminkštės. Užvirinkite 2 l vandens, sumažinkite liepsną, suberkite svogūnus su pipirais ir 5 min. pavirkite.

2Susmulkinkite trintuvu pomidorus ir supilkite gautą tyrelę į puodą. Suberkite nevirtus ryžius, lęšius ir vėl užvirinkite. Suberkite avinžirnius, pagardinkite druska ir pipirais. 20 min. pavirkite. Blakines kalendras labai smulkiai supjaustykite ir prieš patiekdami apibarstykite jomis sriubą.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here